Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

zondag, april 19, 2009

Feestje

Ben terug van een weekendje Breda waar ik aanwezig mocht zijn bij de verjaardag van een goede vriend. Het gezelschap was meer dan prettig en de drank was goed. Mooie stad, dat Breda. Bij de treinreis erheen en ervan ervoer ik geen problemen. De treinen gingen op tijd en bij het overstappen was de wachttijd kort te noemen.

Bij m'n moeder aten wij spek-pannekoeken. Nu zit m'n zoon aan z'n huiswerk nadat hij zijn folderwijk heeft gelopen. Ik kijk even of ik nog leuke e-mailtjes heb gemist en ga vroeg naar m'n bed. Op mijn leeftijd hakt dat er aardig in, zo'n feestje.

De link van vandaag verwijst naar het reaktievenster van een oudere blogpost. Daar heeft zich een lollige dicussie ontwikkeld tussen ondergetekende en ene Ruben Jan Degenaar. Uitsluitend voor liefhebbers van mijn soort humor. U bent dus gewaarschuwd.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van J.G. Ballard

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!