Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

woensdag, mei 20, 2009

Irritant

Jan Smit en Yolanthe, Paay en Curry,...scheiden is opeens hip. Zou het gewoon verveling zijn? 

Wie zich in elk geval blijkbaar verveelt is Bert Koenders. De Minister van Ontwikkelingssamenwerking had nog wat tijd omhanden en besloot tot het nemen van een bijbaantje. Minister zijn is voor hem geen fulltime job. Tegelijkertijd verveelde Frank de Grave, oud-minister van Defensie en voormalig loco-burgemeester van Amsterdam, zich bij zijn nieuwe werkgever DSB. Reeds na twee maanden had hij er genoeg van en beide partijen weigeren te zeggen waarom Frank opstapt en hoeveel zijn vertrekpremie bedraagt. Dat hij die bonus verdient staat natuurlijk vast want nog nooit heeft men bij DSB een werknemer gehad die zoveel declaraties indiende en ook zo netjes op het juiste formulier. Ik gok natuurlijk ook maar wat maar als het zo is dan heeft hij daarmee in z'n eentje twee administratief medewerkers een fulltime baan bezorgd en als die aktie geen bonus verdient dan weet ik het ook niet meer. 

Voor nu weet ik het ook even niet meer en bovendien heb ik jammen met de buurvrouw voor vanavond afgezegd vanwege koorts hebben. Irritant.

De link van vandaag laat U iets moois zien dat Moeder Natuur heeft gemaakt.

Vandaag staan wij stil bij het overlijden van goeroe Krishna Pattabhi Jois

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!