Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

vrijdag, september 04, 2009

Lopen (Een verhaaltje)

"Trek je broek maar uit" zei de dame met een glimlach rond de lippen en een blik in de ogen die deed denken aan die van een kind dat net thuis komt van een rondje belletjetrek in de wijk. Zij vroeg hem te gaan liggen waarna haar kundige vingers begonnen met het betasten van zijn linkerdijbeen. Een paar minuten later kon hij zijn broek weer aantrekken.

"Ik wil graag een foto van je". -"Eh...da's goed" kon hij stamelend uitbrengen. Nog geen uur later vroeg een homosexuele fotograaf hem of hij van plan was nogmaals vader te worden in de toekomst. Nadat hij hem had verzocht zijn broek uit te trekken. Een paar dagen later vertelde de dame hem aan de telefoon wat zij van de gemaakte foto vond en zei met nauwelijks verholen verbazing in haar stem:"Ongelooflijk dat jij met die pijnlijke versleten heup nog trappen kunt lopen!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!