Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

dinsdag, oktober 06, 2009

U kent dat wel

Vandaag een lekker routine-dagje; Bezwaarschriftje opstellen, mensen laten zien dat ik in staat ben een trol te spelen, onverwacht een vriend ontmoeten, in een lunchroom kletsen met de eigenares en haar lieftallige assistente, brainstormen over een Halloween-show waar in elk geval een dode Elvis zal optreden, een act met andere mensen voor diezelfde avond instuderen maar daarvoor eerst naar de andere kant van de stad moeten gaan, kletsen met een lokale patatboer over de drukte in verband met het miezerige weer, met zoon een aflevering Law & Order kijken en later vanavond met een buurvrouw naar een optreden van een zangeres/filosofe die wordt begeleid op gitaar en contrabas terwijl het publiek onder het genot van een biertje vakkundig de haren kan laten knippen. U kent dat wel...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie wordt zeer op prijs gesteld. Mits die netjes blijft. Dus zonder beledigingen en scheldpartijen en zo. Bedankt!