Vind blogstukjes van mij op onderwerp:

Elke zondag een persoonlijk weekoverzicht, elke dinsdag wat goed nieuws met een paar katten, elke woensdag een overweging en elke vrijdag een verhaaltje.

Mijn verhalenbundels zijn te koop via Bol.com én via Lulu.com!

Als u mijn stukjes de moeite waard vindt, kunt u een blogdonatie
verrichten. Elke bijdrage is welkom!

maandag, maart 01, 2004

Afscheid



Ook Jolie vindt het vermakelijk dat ik op m'n Engelstalige weblog een bezoeker ontving die van Nedstat de omschrijving meekreeg 4. 28 February 03:11 Executive Office Of The President, United States en heeft daar zelfs een schermafdruk van gemaakt. Leuk he?




Leuk was zeker ook het weekend met Eva. Haar gierende lach; haar "Oepsie!"
als zij een windje heeft gelaten; de pret die zij heeft als haar "bgoer" grapjes met haar uithaalt; haar naar papa uitgestrekte armen als zij haar leefwereld bedreigt waant; de zachtheid van haar mooie lange haren; haar oogopslag wanneer zij iets vraagt en het hééél graag wil hebben...


Alleen al om die dingen zou afscheid nemen verboden moeten worden.




Ook President Jean-Bertrand Aristide heeft afscheid genomen en waarschijnlijk voor een iets langere tijd dan ik en m'n dochter. Hij heeft ondervonden dat je niet altijd de wil van het volk kunt negeren. Wanneer komen WIJ nu eindelijk 'ns in opstand!? Aristide is afgetreden wegens vermeend machtsmisbruik en corruptie. Zaken waar ook Nederlandsche machthebbers niet wars van zijn.
Dus waarom wordt HUN aftreden niet geëist?